VINTERHAGER2018-10-02T11:40:07+00:00

Vinterhager

 

Schüco brosjyrer

Leter du etter et bestemt produkt eller en brosjyre? Nedenfor finner du brosjyrer om vinduer, inngangsdører, skyvedører og vinterhager – alt du trenger til ditt nybygg eller rehabiliteringsprosjekt.

Inspirasjonsbrosjyren “Realiser dine boligdrømmer”

God arkitektur skapes gjennom behov. Dine behov. Vi hos Schüco hjelper deg med å skape bokvalitet utover det vanlige og tilbyr fleksible løsninger for moderne hjem med personlighet. Produktene produseres og skreddersys av utvalgte partnere i din nærhet, som bistår deg med profesjonell rådgivning og service hele veien fra tegning til ferdig montert produkt.

Brosjyren “Realiser dine boligdrømmer” gir deg en god oversikt over hva Schüco kan tilby deg i ditt boligprosjekt.

Last ned brosjyren her (pdf, 1.2 MB)

Vinterhagebrosjyren “Utvid ditt hjem”

Et glasstilbygg tilfører hjemmet en ny dimensjon og blir raskt husets naturlige samlingspunkt. Noe av det mest fascinerende med en vinterhage, er den umiddelbare og nære forbindelsen den gir til uteområdet, og måten den slipper dagslyset inn i boligen på. Det å kunne nyte lyset og varmen fra solen gjennom alle årstider bidrar sterkt til økt velvære. En vinterhage vil dessuten øke husets verdi betraktelig og kan med riktig planlegging også bidra til lavere energiforbruk.

Brosjyren gir deg en god oversikt over hvilke muligheter du har innenfor Schücos system og hva du må huske på når du planlegger en vinterhage eller utestue.

Last ned brosjyren her (pdf, 7.6 MB)