VINDURER2018-10-02T11:23:50+00:00

Vindurer

Euro-70 vinduer

PVC-profi ler sikrer at det er hermetisk tett mellom reisverk og vinduskarm og mellom glass og vinduskarm. Dette medvirker også til at lydisoleringen bli meget god.

Vinduer laget av Euro-Design 70 lar deg nyte komforten i ditt hjem selv under ekstreme klimaforhold. Takket være den utmerkede varmeisoleringen holder varme og kulde seg de hvor de hører hjemme. Så nyt en hyggelig atmosfære og lave oppvarmingskostnader. Euro-Design 70 vindusprofi lsystemer er de ideelle komponentene for energisparende hus og til modernisering av eldre bygninger.
• Karmdybde 70 mm
• 5-kammer-system
• 10×10 cm utforingsspor rundt hele karmen.

GENEO®-profiler tillater

Takket være den avanserte teknologien og ytelsesegenskapene, setter vinduer konstruert med GENEO®-profiler alle tidligere vindussystemer i skyggen.

Geneo egenskaper

Det første fullforsterkede vindusprofilsystemet Konstruert av høyteknologisk materialeRAU-FIPRO®.
Den mest energieffektive profilen for vinduer, alt fra lavenergihus (f.eks. Uw = 1,1 W/ m²K) til passivhus-standarder (f.eks. Uw = 0,73 W/m²K).

Det beste mulige lydisolasjonsnivået uten stålfor sterkning. Vi oppnår tidligere uoppnåelige verdier (glass 50 dB = Rw,P 47 dB) for lydisolasjonsklasse 5 – og med optimal varmeisolering.

Innbruddsbeskyttelse opp til motstandsklasse 3. Uten stålforsterkning, motstandsklasse 2 – med optimal varmeisolering inkludert.

Lydisolert glass – klasse 5
Glass Rw= 50 dB, P 47 dB uten
forsterket karm med optimal termisk isolasjon

GENEO®-profiler tillater oss å lage de mest energieffektive vinduene i sin klasse. De skaper det komfortable miljøet som du allltid ønsker deg.

Den fullt forsterkede profilutformingen krever ikke noe stål, noe som eliminerer kuldebroer hvor verdifull energi kan gå tapt.

Den beste mulige innbruddsbeskyttelsen og tidligere uoppnådd lydisolering er inkludert.

Nordic design plus

Nordic Design Plus er resultatet av mer enn 60 års utvikling og innovasjon. Endelig, og vi er sikre på det vi sier – vet vi hva som oppfyller det norske markedets krav til perfeksjon.

Med en Uw-verdi på 0,79 W/m²K setter Nordic Design Plus en helt ny standard når det gjelder energieffektivitet – uten tvil det beste energisparende PVC-vinduet på markedet for utadslående vinduer. Det inkluderer alle muligheter for åpning ut: Toppsving, topphengslet, sidehengslet og sidesving

Egenskaper for den nye generasjonen

Høyteknologisk RAU-FIPRO glassfi berforsterket komposittmateriale gir høy styrke og maksimal stabilitet. Dette materialet brukes i fl y, Formel-1 biler og lystbåter.
For første gang er vindusprofi len fullt forsterket.
Enestående varmeisolasjon i tillegg til den beste mulige lydisolasjon (opptil 44dB).
Vektfordel – for enkel håndtering og installasjon. Ingen stålforsterkninger betyr at elementene er lettere enn vanlige elementer.
Miljøvennlig – 100% resirkulerbart.

Nordic design plus TOP SWING

Siden 1970-tallet har Spilka Classic vært det ledende toppsving-vinduet på det skandinaviske markedet. Vi er stolte over å kunne tilby et vendbart vindu i PVC med Spilka-hengsler.

Det er enkelt å håndtere vinduet i alle stillinger. Design og konstruksjon sørger for at rammen er perfekt balansert selv når rammen er snudd 180 grader. Vinduer som åpner utover har en fordel i forhold til vindtrykk. Vindtrykk presser samtidig vinduet mot karmen og økt tetthet oppnås. Hengsler er montert i en “rute” på siden av karmen, noe som gjør at det blir mist mulig mellomrom mellom ramme og karm.

Hengselsystemet lar oss utforme vinduer med høy ytelse, sikkerhet og med utmerket isolasjonsegenskap. Festeskruene i hengslene er presist laget med “integrert smøring” slik at de ikke krever vedlikehold og har lang levetid.

Tilbehør

PVC-laminatfarger