OM OSS2018-10-02T11:34:45+00:00

OM OSS

Lande dør og vindu

post@landevindu.no

Telefon: 95 03 14 29

 

ande Dør og Vindu er en importør av vinduer, dører, fasader og vinterhager i vedlikeholdsfrie materialer av høy kvalitet. Lande Dør og Vindu driver med direkte – salg til privatpersoner og bedrifter.

Vi tilbyr også engros – salg til storforbrukere og andre samarbeidspartnere.

Er du eller din bedrift storforbruker så kan du sende oss en forespørsel om å bli vår forhandler/samarbeidspartner ved å kontakte oss på post@landevindu.no
Lande Dør og Vindu har egen monteringsavdeling slik at du kan få dine nye kvalitetsprodukter levert ferdig montert om ønskelig.

Alle våre produkter er av meget høy kvalitet og vi leverer produkter primært i i høykvalitets aluminium og PVC. Alle våre produkter oppfyller kravene ihht til de seneste EU – standardene.

Lande Dør og Vindu holder til i Sarpsborg hvor vi har eget utsalg og lager. Du er velkommen til å besøke vårt showroom slik at du kan få se noe av vårt brede og gode utvalg av kvalitetsproduktene vi kan tilby deg. Lande Dør og Vindu tilbyr kvalitets produkter og vi er i tillegg svært konkurransedyktige både på pris, leveringstid og på betingelser. Vi kan levere deg våre kvalitets produkter til en av markedets beste betingelser.
Ved å benytte deg av våre produkter og tjenester så unngår du fordyrende mellomledd!

Ta kontakt med oss i dag for et pristilbud. Vi tilbyr gratis befaring i Østfold.

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG OG FORDELSAKTIG HANDEL HOS OSS PÅ LANDE DØR OG VINDU!!!!!!