May 3, 2013

Dører

Ytterdør

Inngangsdøren er husets blikkfang. På den annen siden må den gi høy grad av sikkerhet. Inngangsdører i PVC er stålforsterket som gir maksimal sikkerhet.

Våre dører oppfyller alle krav til sikkerhet og energisparing. I stedet for glass kan termopaneler installeres. Alle profi ler har 5 kamre og er like tette som vinduer.


aa

Karmdybde 70, 86 eller 120mm
Åpnes innover eller utover
Sikker innside av stål
Assa abloy eller FUHR; 2-eller 4- punkt låsemekanisme

 

 

  00022517
doors1.4

 

 

 

 

 

 

 

katalog1 Ytterdør  Katalog
144 sider
Ytterdør_katalog (pdf, 17,5 MB)

 

 

 

 

Balkong og terrasse

d1bUntitled-2d2en_nordic-design-plus-door

 

Muligheter

– Karmdybde 70, 86 eller
– 120mm Aluminiumstrinn
– Friksjonsbrems
– Terrassedør med håndtak og låskonfi gurasjon

Terrasse – og balkongdørene innehar høy kvalitet kombinert med tidløs skjønnhet.
Et stort glassfelt slipper maksimalt med lys inn i rommet, mens energibesparende profi ler sørger for at gode energikrav opprettholdes.
Du kan velge dør med åpning utover (eller innover) og to rammer med bevegelig midtsprosse som muliggjør en bred utgang til terrassen eller balkongen.
I tillegg har alle dørene aluminiumstrinn og friksjonsbrems.

Untitled-1 doors1.4

 

Skyvedører

Du vil ha en stor terrassedør i din leilighet, men ikke en ren dreieramme, ettersom du har planter eller pyntegjenstander ved vinduet?Det er her vi anbefaler en vippe- og skyvedør. Den gir vanlig ventilasjon i vippeposisjon og er designmessing tilpasset de andre vinduene.

Schlafzimmer_1_neu

Både små og store vinduer kan vippes og skyves på en praktisk og plassbesparende måte, både med den funksjonelle standarden Patio S og med den praktisk Patio Z med integrert, positiv kontroll. Vippe – og skyvedører anbefales særlig til bruk på balkonger og terrasser, men også i glassbygg og hagestuer.

dd441

doors1.4

I tråd med aktuelle arkitektoniske trender, kan gulv-til-tak-rammer på opp til 2.70m implementeres i tillegg til tunge varmeisolerings-elementer med trelags isolerglass med opp til 200kg rammevekt. De diskrete slimline dekslene understreker det moderne utseende til vippe- og skyvedørene og oppfyller de høyeste estetiske krav.

HST skyvedører

HST_papildomaEkstra bekvemmelighet og sikkerhet

for store skyvedører opp til 250kg Patio Lifes unike teknologi gjør denne anstrengelsen unødvendig. Dette fordi i stedet for at hele rammen, blir kun dørfeltet heves. Alt ved hjelp av enkel betjening av håndtaket.

doors1.4

Sikkerhetskomponenter med stoppkammer er integrert som standard i våre HST-dører, selv i basisversjonen, noe som gir eff ektiv innbrudds beskyttelse, og dermed oppfyller de strengeste sikkerhets- og innbruddsbeskyttelseskravene.

Spar energi med den nye, forbedrede terskelen. En spesiell materialblanding av isolerende stoff er gir optimal isoterm effektivitet og forhindrer uønskede termiske broer.

Foldedører

Patio 6080-teknologi for folde- og skyvedører
Patio_6080_halb-offen

åpner rom på en spesielt elegant og effektiv måte. Alle dører foldes på en plassbesparende måte og glir praktisk til siden. Slik kan alle rom åpnes fullstendig, ved å ta i bruk hele bredden, gir dette en bred tilgang til terrassen. Kan også benyttes i forretningsbygg for effektiv oppdeling av kontorer og konferanserom. Patio 6080 har isolasjon i terskel som hindrer kundebro samt eliminerer faren for glatt underlag.

IMG_7089
Dette er en særlig fordel for f.eks. familier med småbarn eller i leiligheter eller bygninger bygget spesielt for eldre og funksjonshemmede. Selvsagt har vi også tenkt på optimal romventilasjon: en integrert vippe- og dreieramme som kan betjenes uavhengig av folderammene gjør dette mulig. I daglig bruk tjenestegjør denne aktive rammen som en balkong- og/eller terrassedør.

 

Og det ser ikke bare flott ut!

Aufh_Lfwg_Komfsch_weiss2006Funksjonalitet og skjønnhet – alt i ett
Takket være den optimaliserte boggi-(dobbelthjul-) teknologien og de trinsestyrte valsene, gir dette Patio 6080 en fullstending problemfri betjening.

Bruksområde for Patio 6080
– Rammevekt opptil 80 kg per ramme
– Rammens falsebredde fra 450 mm opp til 1 200 mm (aktiv ramme)
– Rammens falsebredde fra 450 mm opp til 900 mm (folderamme)
– Rammens falsehøyde fra 600 mm opp til 2 400 mm

Untitled-11Perfekt beskyttelse mot fuktighet
På grunn av temperaturforskjeller i nærheten av terskel og dørblader, kan det oppstå fuktighet. For å forhindre dette, har Patio 6080 en varmebrytende terskel og et forbedret isolasjonssystem. En ekstra dekkstrimmel med sklisikre spor beskytter mot tilsøling i passeringsområdet.

Ekstremt variabel
Hengslene kan justeres trinnløst
± 3 mm med en Umbraco- nøkkel. Variable festepunkter muliggjør optimal tilpasning til profilsystemet. Systemet kan også justeres til ulike høyder.

doors1.4


Muligheter

folding_new-7 folding_new-6 Schema 431 folding_new-5
folding_new-4 folding_new-3 folding_new-2 folding_new-1

 

Tilbehør


Alternativer for sprosseløsninger

Tilbehør2 Tilbehør3
Inne i isolerglasset Limt på begge sider,
aluminiumskarm på innsiden
Limt på begge sider

Glass
glass
termo

Ventilasjon

ventilasjon


PVC-laminatfarger

colors